Friday, September 28, 2007

North Central borta

I onsdags åkte vi till Naperville, en förort sydväst om Chicago, för att spela match mot North Central College. Vi vann matchen med 5-0 trots att jag bänkade 90. Tog en hel del bilder i bussen och under matchen som jag tänkte visa er här och nu.

Till vänster: James Derrick, en av de smartaste människor jag träffat. Till höger: Kurt Roberts, skön snubbe som håller i bönen innan matcherna. "USA all the way" är hans motto, i alla fall enligt James.

Nathan "Nath Dog" Ryan. Den enda amerikanen med europeisk känsla för mode i laget. Det är mest illa sittande jeans och fotbollströjor på de övriga. Det är inte ovanligt att de går på fest med en gammal reklams t-shirt.

Innan matchen: uppställning och nationalsång, ursäkta den dåliga bildkvalitén. Killen i den gula tröjan heter Daniel Tuls.

Förstapersonsvy av mina skor och handskar.

Man kan har kul på bänken också. Ike Birdsall i bakgrunden.

Tydligen behövde inte våra coacher lämna in sina varma och sköna vinterjackor. De hade det varmt och gott medan vi spelare frös arslet av oss på bänken.

Bussen hem: Till vänster Jeff Lucco, överst James Derrick, till höger Daniel Tuls och den nedersta känner ni väl igen?

Sådär, nu har ni fått lite ögongodis att titta på. Drar downtown imorgon och ska ta en massa bilder då. På kvällen är det Homecoming Dance, återkommer med vad det innebär senare.

Dagens obsevation: Nyhetssändningar i USA handlar lika mycket om nyhetsankaret som de nyheter de läser upp. De kommenterar och skämtar i studion och reportrarna ställer oftast frågor som de redan vet svaret på. Ganska dålig journalistik.

1 comment:

Anonymous said...

Kul med bilder. Väntar bara att få se lite tjejer på bilderna också. För dem finns väl?