Wednesday, February 27, 2008

Fortfarande Groundhog-day

Ledsen att jag inte har hort av mig pa ett tag, men har man en betygsfascist som larare i North Park Dialogue II: Ehtics & Environment sa har man inte mycket fritid. Doktor Johnny Lin, med kandidatexamen fran Stanford och doktorsexamen fran UCLA, darmed overkvalificerad for North Park (North Park ar mycket bra, men i arlighetens namn, skolan haller inte Ivy League-klass), slanger inte direkt ut hoga betyg. Darfor maste man slita som ett djur for att gora honom glad, och eftersom kursens forsta stora uppsats ska in pa fredag sa har jag inte gjort nagot annat den har veckan an att fundera om djurparker ar etiskt forsvarbara. Jag vet inte min slutsats an, vilket gor mig javligt stressad.

Darfor haller Groundhog Day fortfarande mitt liv i ett stenhart grepp. For ni som inte har listat ut det an sa betyder Groundhog Day att den ena dagen ar den andra lik. Uttrycket har sitt ursprung fran filmen Mandag hela veckan med Bill Murray. Murray spelar en reporter pa som upplever samma dag, tillika Groundhog Day (se morsans forklaring for tva inlagg sen), om och om igen.

I ovrigt; vi bonkade skiten ur alla lag i den dar turneringen i Debuke, Iowa, i helgen. Vi vann, jag storspelade, men pa grund av att vi spelade pa stenhart gymnastiksalsgolv ar min armbage nu stor som en apelsin. Men, som det gamla amerikanska ordspraket sager: No pain, No gain!

Dags att sova, jag har en stor Groundhog Day imorgon...

5 comments:

Anonymous said...

Tack för livstecken och förklaringen till Ground dog day eller var det ground hog day? Utan djupare analys så tycker jag vi dumpar djurparkerna. Knappast etiskt förvarbart, eller? Å ena sidan å andra sidan... Ge mannen från UCLA en match, du fixar det, även om jag förstår att det är kämpigt. Se fram emot Californien, för det är väl dax snart? Där är det inga hunddagar. Har födelsedagspresenten kommit in på kontot?
Får du mina mail som jag skickar?
Kram mamma

Anonymous said...

Hej Gurra! Kul att du storspelade, kan vara värt en apelsinarmbåge... Duktigt du är som pluggar och står i.. Förstår att djurparkerna är svåranalyserar.. kollar man tex på kolmården så känns det som att det verkar ganska bra för djuren... men men .. du får väl ta den diskussionen med pappsen.. kram Fanny

Anonymous said...

Säger morsan som vill att jag ska jobba på en djurpark. I alla fall, jag ha rkommit fram till en slutsats: djurparker är i slutändan etiskt försvarbara eftersom deras högsta mål är att rädda utrotningshotade arter. Visserligen följer inte alla djurparker det målet, men många gör det och det väger upp det eventuella lidande en del djurparksdjur utsätts för. Punkt sluto.

Anonymous said...

Vill bara säga att jag tänker på er alla, och Fanny, ligg i med pluggandet du också!

Anton Backman said...

Du vet att du är kung i målet Skogens, det kommer du alltid att vara! Har inte så mycket att säga om djurparker mer än att aporna är jävligt underhållande. Hoppas att du har det grymt bra! Var rädd om dig! Många bamsekramar från Backman!