Tuesday, February 19, 2008

På västfronten intet nytt

Dagarna går i ett: vakna, äta, plugga, bajsa, träna....Varje dag känns som Ground Hog-day. Den som kan lista ut den referensen ska få ett alldeles särskilt hedersomnämnande.

2 comments:

Anonymous said...

Groundhog day verkar vara någon ovetenskaplig form av väderprognos som utspelar sig i Pennsylvania. Det är något som sker en viss dag och detta något bestämmer sedan om vintern kommer att fortsätta sex veckor till eller om våren väntar runt hörnet. Riktig exakt precis vad det handlade om kunde jag inte greppa i hastigheten. Min engelska ordförråd är tyvärr alltför begränsat. Räcker detta för ett hedersomnämnande? Ser fram resons och en förklaring av fenomenet.// mamsen

Anonymous said...

Hej Guran!Jag pratade med din far idag och när han snackade om sina svar på dina bloggar så undrade jag var man kan ta del av dom någonstans.Låååång tystnad.Jamen jag skriver ju på samma ställe som du brukar skriva ju.sa han med ett visst eftertryck.
Nu vet jag att din jämnårige kompis Dogge i själva verket är din ojämnårige far Doglas F. Boald.
Här har vintern, som knappt kan kallas vinter, övergått i någon sorts förbannad halvsommar som ställer till det för oss som har en del avverkningar i skogen att ro hem.
På fredag kommer vi troligen att köra igång vårt nya kraftverk.Spännande värre! Hälsningar från Hälsingar genom Olle.